Boekhouden op je iPad of iPhone met de app van Exact Online #adv

18 november 2014, 09:48

Boekhouden kan vanaf nu ook op de iPad. Met de iPhone en iPad app van Exact Online krijg je inzicht hebben in de financiële stand van zaken. Je ziet welke belastingaangiftes nog openstaan en welke openstaande posten van klanten en leveranciers er nog zijn. Gegevens van relaties zijn op elk moment via je iPad bij de hand, zodat je zelfs op vakantie even snel kunt kijken hoe de vlag erbij hangt en of er reden is om een fles champagne te bestellen.

Met Exact Online voor iPad en iPhone kan je de de status van je boekhouding inzien. Je krijgt een overzicht van de belangrijke financiële informatie voor de bedrijfsvoering. Ondernemers die hun administratie hebben uitbesteed kunnen met de app bijvoorbeeld de BTW-aangifte die door de accountant is klaargezet goedkeuren of afkeuren. Heeft de accountant inkoop- en verkoopfacturen of bankafschriften nodig, dan kan je die via de app eenvoudig uploaden in PDF-formaat vanuit een e-mailtje. Je kunt de documenten ook uploaden door er een foto van te maken via de camera van de iPad. Zo kun je met minimale inspanning de benodigde materialen aanleveren en dat scheelt tijd.

Met de app is o.a. het volgende mogelijk:

  • Facturen en kassabonnen direct toevoegen aan uw boekhouding. Maak een foto van bonnetjes en facturen en zet ze direct klaar voor de accountant.
  • Onderweg inzicht in klantgegevens en zakelijke activiteiten
  • Snel en eenvoudig online factureren
  • Inzicht in de documenten die zijn verstuurd of ontvangen van klanten en leveranciers
  • Met de artikelcatalogus heb je inzicht in de voorraad en heb je verkoopprijzen of prijsafspraken altijd bij de hand.

Daarnaast kan je de app gebruiken om te analyseren hoe het er financieel voorstaat:

  • Toegang tot de financiële cockpit met periode- en jaarresultaten en een winst- en verliesoverzicht vergeleken met het voorgaande jaar
  • Inzoomen op de balans en het winst- en verliesoverzicht
  • Overal openstaande posten inzien: van zowel klanten als leveranciers
  • Inloggen in verschillende administraties en met verschillende gebruikers

Om Exact Online voor iPad of iPhone te gebruiken heb je een Exact Online abonnement nodig. Probeer het nu 30 dagen gratis uit!

Online boekhouden gaat nog makkelijker met Exact Online. Ons boekhoudprogramma geeft u inzicht, is uitbreidbaar en automatiseert uw boekhouding.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!