Blogworkshop met Marte van Liere en #adfactoracademy #ADV

4 juni 2015, 08:30

Adfactor Academy geeft op zaterdag 27 juni in samenwerking met Marte van Liere van Modernehippies.nl een workshop over bloggen! Bijna alle plekken zijn al vergeven, maar er zijn nog 5 wildcards te winnen! Meedoen? Stuur Adfactor een tweet (@adfactor_hq) met de hashtag #adfactoracademy!

Blogworkshop

De workshop wordt gegeven in Wicked Grounds in Amsterdam. In de workshop deelt Marte van Modernehippies.nl haar expertise, ervaringen en inzichten. Verder zal Adfactor uitleggen waar je op moet letten als je geld wil verdienen met bloggen. Vragen die sowieso behandeld worden tijdens de workshop zijn: hoe begin je met bloggen? Hoe krijg je bereik met een website? Wat zijn de do’s en don’ts bij het opzetten van een blog? Hoe creëer je een community? Hoe kan je geld verdienen met een blog?

Datum: zaterdag 27 juni, 2015

Locatie: Wicked Grounds, Tweede Schinkelstraat 26HS, Amsterdam

Tijd: 12.00 – 16.00 uur

Let op: neem een laptop of tablet mee!

Programma

12.00 uur: inloop & koffie

12.30 uur: presentatie Marte

13.30 uur: rondleiding Wicked Grounds & korte pauze

14.00 uur: presentatie Adfactor

14.30 uur: case

15.30 uur: borrel

Wacht niet langer en geef je op voor de wildcards door te twitteren naar @adfactor_hq met de hashtag #adfactoracademy!

Adfactor is specialist in native advertising en sponsored stories. Native advertising staat al jaren aan de basis van onze producten. Ons doel is dat we het merk van elke adverteerder zo succesvol mogelijk activeren in de online belevingswereld van de doelgroep.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!