Binnenkort de Coca Cola Fashion Award?

16 februari 2005, 05:00

image Coca-Cola stapt in de mode. Zes vooraanstaande Nederlandse modeontwerpers maakten ontwerpen voor de ‘fashion can’, het nieuwe modeblikje van Cola-Cola Light. Morgen wordt in Loods 6 in Amsterdam de officiele presentatie gehouden. Daarna is het modieuze blikje verkrijgbaar in exclusieve modewinkels.

Al eerder maakte de Franse modeontwerpen Kenzo Takada ontwerpen voor een exclusief blikje. Bij succes blijft het hier niet bij. Coca-Cola denkt bijvoorbeeld aan het introduceren van een eigen fashionlijn.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!