Bijeenkomst RMN over Eventblogs en Blogresearch

26 september 2005, 13:43

Reclamekring Midden Nederland (RMN)Op maandag 3 oktober zal ik samen met Marco Derksen in het Mediaplaza vertellen over weblogs, over ons nieuwe initiatief (met Frank Janssen) eventblogs.nl en zal Marco ook nog vertellen over Blogresearch. Tenslotte geeft Friso Hessing van Adfactor inzicht in de kansen en mogelijkheden voor adverteren op weblogs.

De inloop is om half 8 met koffie, om 8 uur trap ik af waarna we in een sneltreinvaart door de onderwerpen heengaan. Waarom? Omdat we discussie willen! Vragen! Ideeen! Conversatie! De avond is vrij toegankelijk voor leden, niet-leden kunnen eenmalig komen kijken waarna eventueel te besluiten is om lid te worden. Op de website is meer informatie te vinden en je kunt je hier aanmelden. Er zijn nog plaatsen beschikbaar maar wees er snel bij!

Frank is sinds 2000 actief als blogger. De laatste jaren is hij een actief voorstander van het open internet en het indieweb: Hou controle over je eigen domein, je eigen data en eigen netwerk. Op zijn blog https://diggingthedigital.com/ schrijft hij over deze ontwikkelingen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!