Ben jij proud to B2B? #adv

20 februari 2017, 09:30

De eerste B2B Summit is er op 9 maart 2017 voor b2b-marketeers en e-commerceprofessionals die succesvol mee willen bewegen met nieuwe ontwikkelingen als consumerization. Hoe kun jij een trotse held in het vakgebied zijn en blijven? Koop nu jouw tickets en discussieer mee!

Koop nu jouw ticket!

De grenzen tussen b2b en b2c mogen dan vervagen, b2b blijft een aparte tak van sport. Communiceren op de zakelijke markt vereist andere skills en inzichten. Toch is consumerization van marketing en e-commerce op de zakelijke markt een onvermijdelijke trend. Hoe houd jij je als b2b-marketeer en e-commerce professional staande en bewijs je jouw meerwaarde?

Koop nu jouw ticket!

Twinkle is het grootste onafhankelijke kennis- en informatieplatform voor e-commerce ondernemers en professionals in Nederland. Met nieuws, achtergronden, praktijkcases, research en persoonlijke verhalen is Twinkle actueel en inspirerend. Het magazine van Twinkle verschijnt 10 keer per jaar in print en op tablet. De website, geoptimaliseerd voor smartphones, wordt dagelijks gevuld. Ieder jaar publiceert Twinkle de Twinkle100, een uitputtend overzicht van de grootste online retailers en reisorganisaties in Nederland.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!