Ben jij klaar voor wat competitie? #adv

18 augustus 2016, 09:00

Goede marketing levert altijd winst op. Of je nu klanten behoudt of nieuwe klanten werft, beide prestaties zorgen voor een mooie overwinning. Ben jij klaar voor wat competitie? Nederlandse Loterij zoekt de beste specialisten op het gebied van marketing, communicatie en sales.

Weet jij de juiste klant op het juiste moment voor je te winnen? Kom bij ons werken. Zeven merken, één gedachte. Samen zijn wij dé Nederlandse Loterij.

Bekijk de vacatures

Werken bij Nederlandse Loterij betekent werken in een dynamische professionele organisatie. Om in de competitieve kansspelmarkt succesvol te blijven, bouwen we constant aan een wendbare en weerbare organisatie. Dat doen we met medewerkers die uitgedaagd en ondersteund worden het maximale uit hun talenten te halen. Je komt te werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij willen Nederland gezond en gelukkig maken. Dit doen we door onze opbrengst af te dragen aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, aan de sport via NOC*NSF en aan achttien goede doelen. We bieden vrijheid en zelfstandigheid in een stimulerende werkomgeving met veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen, een collegiale werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat je bij ons met plezier en trots je werk kunt doen.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!