Een officiële NIMA kwalificatie en erkenning voor (online) marketeers #adv

13 juni 2014, 06:45

Als officieel NIMA Education Partner zal Storm Academy één van de eerste partijen in Nederland zijn die gaat opleiden voor het nieuwe NIMA Examen Online Marketeer. Middels een speciale Summer Course zal Storm Academy de deelnemers optimaal voorbereiden op het allereerste NIMA examen periode dit komend najaar. De eerste startdatum is op 8 juli te Utrecht. In tien lessen (5 dagen) krijgen deelnemers kennis en vaardigheden noodzakelijk voor de online marketeers van vandaag en morgen. De summercourse is zodanig ingericht dat iedere deelnemer zelfs 4 aaneengesloten weken vakantie kan opnemen en toch de gehele opleiding kan volgen. Wil jij één van de eerste officieel erkende NIMA Online Marketeers in Nederland worden? Meld je dan hier snel aan vóór 30 juni en ontvang GRATIS het Basisboek Online Marketing!

Voor wie?

De leergang NIMA Online Marketeer is bedoeld voor iedereen die kennis op wil doen en zich verder wil professionaliseren op het gebied van online marketing. Marketing-, communicatie en sales professionals die op zoek zijn naar verdieping en hands-on vaardigheden voor online marketing en/of officiële erkenning voor online marketing kennis, kunnen bij deze opleiding terecht.

Alexandra van der Ziel, CEO Storm Academy: “Al langer signaleerden wij de behoefte van een groot deel van onze cursisten om te komen tot een officiële kwalificatie en erkenning van de door hen opgedane online marketingkennis. Wij zijn heel blij dat wij als NIMA Education Partner nu in deze behoefte kunnen gaan voorzien.”

“Wij zijn verheugd Storm Academy te kunnen verwelkomen als Education Partner. Dit is een selecte groep opleiders die wij aanbevelen omdat wij weten dat kwaliteit gewaarborgd is.” Aldus Martin Huisman Voorzitter NIMA.

Opleidingswijze

Gedurende 5 dagen of 10 avonden komen alle examenonderdelen van NIMA Online Marketeer voorbij. Zo loop je gestructureerd door het online landschap en de kansen en mogelijkheden waarmee u waardevolle praktijkkennis en inzichten opdoet en uitstekend wordt voorbereid op het NIMA Online Marketeer examen. Het examen zelf wordt afgenomen door het NIMA.

Er wordt gestructureerd door het online landschap en de daarbij horende kansen en mogelijkheden gelopen. Hiermee worden waardevolle praktijkkennis en inzichten opgedaan waarna je uitstekend voorbereid bent op het NIMA Online Marketeer examen.

Examen

In het examen wordt getoetst op kennis en vaardigheden. Het volledige examen bestaat uit een schriftelijk gedeelte (120 minuten) en een mondeling gedeelte (60 minuten). Deze worden afzonderlijk van elkaar afgenomen. Om in het bezit te komen van het NIMA Diploma Online Marketeer dienen allebei de modules (1 en 2) met voldoende resultaat te zijn afgerond. De exameneisen zijn hier te vinden.

Geïnteresseerd in aanvullende informatie, zoals programma, data en locaties? Neem dan contact op met één van onze studieadviseurs via 050 – 210 34 06 of via info@stormacademy.nl of via het contactformulier op de website.

Over Storm Academy

Storm Academy is dé specialist in digital marketing opleidingen. Het portfolio bestaat uit een ruim aanbod in: dagtrainingen voor beginners en gevorderden, meerdaagse specialistische leergangen, E-learning en masterclasses (in samenwerking met Marketingfacts).

Vrijwel alle media en thema’s van het online marketing speelveld behoren tot het aanbod, zoals online marketing strategie, Google AdWords, Google Analytics, social media, display advertising en content marketing.

Storm Academy is onlangs door de vergelijkingswebsite Springest uitgeroepen tot ‘de Beste Opleider van Nederland’. De trainers van Storm Academy houden zich dagelijks intensief bezig met online marketing. Dit zorgt ervoor dat zij tijdens de training continue de koppeling met de praktijk kunnen maken, de tips en tricks met de cursisten kunnen delen en dat ze op de hoogte zijn van de laatste online marketing ontwikkelingen.

StormMC is een digital marketingbureau. Wij helpen organisaties om succesvol te worden en te blijven op het gebied van digital marketing. We zien deze organisaties als partners en helpen hen bij het ontwikkelen van digital marketingstrategieën en het uitvoeren van campagnes in iedere fase en elke situatie.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!