Beloggen op IEX.nl

28 april 2006, 19:04

Nee, geen typfout. IEX.nl is gestart met een uniek initiatief onder de naam Beloggen. Dit project is nog in beta, een aantal bestaande IEX-leden zijn inmiddels uitgenodigd om hiermee aan de slag te gaan.

Het idee is een persoonlijk op te starten weblog, speciaal afgestemd op actieve beleggers. Uniek hierbij is de koppeling met de content van IEX.nl. De webloggers geven hun opinie over fondsen/instrumenten, waarbij IEX automatisch koerswaarden en het rendement bij het bericht toont. Gelukkig is de registratie voor iedereen open, ondanks de beta-versie. Zie als voorbeeld het momenteel ‘best renderende weblog’ Supermodels.

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Tipbelegger

    Een leuk inititief van de IEX. Ook ik heb een weblog aangemaakt en ga ook regelmatig in de fout.

    Maar van fouten leert men. Dus het komt nog ooit goed. De tijd zal het leren. Het aantal beloggers tot op heden zouden er meer mogen zijn. Wellicht is men bang om af te gaan?

    Maar zelfs de beste analisten ter wereld scoren ook regelmatig negatief. Als je 60% goed scoort behoor je al tot de top van Nederland. Dus gewoon je aanmelden. dan wordt het nog gezelliger en leerzamer.


    27 juli 2006 om 20:18

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!