Beloggen op IEX.nl

Beloggen op IEX.nl

Nee, geen typfout. IEX.nl is gestart met een uniek initiatief onder de naam Beloggen. Dit project is nog in beta, een aantal bestaande IEX-leden zijn inmiddels uitgenodigd om hiermee aan de slag te gaan.

Het idee is een persoonlijk op te starten weblog, speciaal afgestemd op actieve beleggers. Uniek hierbij is de koppeling met de content van IEX.nl. De webloggers geven hun opinie over fondsen/instrumenten, waarbij IEX automatisch koerswaarden en het rendement bij het bericht toont. Gelukkig is de registratie voor iedereen open, ondanks de beta-versie. Zie als voorbeeld het momenteel ‘best renderende weblog’ Supermodels.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Een leuk inititief van de IEX. Ook ik heb een weblog aangemaakt en ga ook regelmatig in de fout.
    Maar van fouten leert men. Dus het komt nog ooit goed. De tijd zal het leren. Het aantal beloggers tot op heden zouden er meer mogen zijn. Wellicht is men bang om af te gaan?
    Maar zelfs de beste analisten ter wereld scoren ook regelmatig negatief. Als je 60% goed scoort behoor je al tot de top van Nederland. Dus gewoon je aanmelden. dan wordt het nog gezelliger en leerzamer.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.