Bellen met bekende Nederlanders via iLocal

Bellen met bekende Nederlanders via iLocal

Naar aanleiding van dit artikel, zijn lezers van weblogs als Jaggle, VKMag en Pietje Bell gaan spitten in de database van iLocal. Wat blijkt? Telefoonnummers van bekende Nederlanders als Hans Teeuwen, Andre van Duin, Theo Maassen, Albert Verlinden, Rene Froger, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Linda de Mol, Tineke Verburg, Babette van Veen en Katja Schuurman zijn eenvoudig via iLocal online te vinden.

Toch niet ‘stiekum’ de database van de kamer van koophandel gekopieerd en deze online gezet jongens?


DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • @Marco. Hoe komen ze aan de database van de KVK? Kan iedereen hier aan komen? Mogen ze de database van KVK zomaar gebruiken?

  geplaatst op
 • @ MeerInfo

  KVK gegevens zijn probleemloos opvraagbaar via de KVK site. Geheel legaal. Als je een klein bedrag per maand betaald is het ook mogelijk om de finaciele situatie in te zien van "bedrijven".

  geplaatst op
 • Gegevens opvragen maar vervolgens naar eigen believen gebruiken/publiceren lijken me toch twee verschillende grootheden.

  geplaatst op
 • Jeetje wat een bombarie maken die gasten van Ilocal.
  Niet dat ozne gele rakkers die door dat gele boek wandelen beter zijn maar als ik zie wat ze per jaar vragen dan vraag ik mij af waarom, zeker als het ook goedkoop en zelfs gratis blijkt te kunnen.
  Pfff goedkoop. Voor hetzelfde dat ilocal biedt kun je bij bv www.zoekned.nl gratis terecht. Daarbij bieden zij volgens mij nog veel meer.

  geplaatst op
 • Ik wil lauren Verster graag ont moeten in den haag

  geplaatst op
 • ik wil je heel graag eens zien

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.