Behoor jij tot de top in contentmarketing in de Benelux? #adv

18 juli 2016, 08:30

Zet jouw content case of -productie in de schijnwerpers en meld je nu aan voor de Grand Prix Content Marketing 2016. De meest succesvolle contentstrategieën en uitblinkende contentproducties worden bekroond met dé vakprijs voor contentmarketing! De trots voor bureau en opdrachtgever!

Grand Prix Content Marketing

De Grand Prix Content Marketing zijn beloningen voor de beste contentmarketingcases en de beste content producties in Nederland en België. De Grand Prix bestaat uit Awards voor de meest succesvolle strategieën en uit Deelbekroningen voor uitblinkende producties in specifieke deelgebieden.

Awards

De Awards zijn een beloning voor organisaties die content structureel inzetten om bepaalde communicatie-, marketing- of sales doelstellingen te realiseren. De beste strategieën worden beloond met een gouden, zilveren en bronzen award. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen de domeinen b2c, b2b en b2e. Voor het eerst is ‘Not for Profit’ een apart domein. De uitgangspunten voor de Awards zijn zeer overzichtelijk: de communicatiedoelstelling, de gekozen middelen en het effect ervan.

Bekijk de verschillende Awards

Deelbekroningen

Deelbekroningen zijn er op specifieke terreinen, zoals videomarketing, online en print. De uitgangspunten voor de deelbekroningen liggen vooral op de kwaliteit van de content en de toepassing ervan in het gekozen kanaal.

Bekijk de verschillende Deelbekroningen

Kans maken op een award of deelbekroningen? Volg de richtlijnen en vergroot je kans!

Stuur je succesvolle content case nu in

MarketingTribune is een vakblad voor de marketingprofessional. De primaire doelgroep bestaat uit beslissers in marketing zoals marketingdirecteuren en - managers, productmanagers en directieleden met marketing in hun portefeuille. Daarnaast is MarketingTribune interessant voor beïnvloeders in marketing zoals consultants en adviseurs. Met nieuws, achtergronden, praktijkcases, research en persoonlijke blogs presenteert en duidt MarketingTribune in een tweewekelijks magazine het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!