Beginnen met Google AdWords – gratis webinar voor ondernemers #adv

DTG
16 augustus 2017, 08:30

Is je bedrijf klaar voor nieuwe klanten, maar weten ze je online niet altijd feilloos te vinden? Dit kan verschillende redenen hebben. Misschien heb je nog niet voldoende tijd gestoken in de optimalisatie van je website of werk je in een branche met veel concurrentie. Wetende dat 98% van de Nederlanders Google gebruikt voor zoekopdrachten is dit geen verkeerde plek om met een goede advertentie de aandacht van zoekers te trekken. Maar wat is Google AdWords precies en hoe zorg je voor een goede, succesvolle campagne en advertentie? Tijdens dit gratis webinar op 23 augustus leggen we het je stapsgewijs uit en geven je enkele handige tips. Meld je hier aan!

Datum & Tijd

23 augustus 2017, van 16:00 tot 17:00 uur.

Google AdWords biedt betaalde advertenties op de zoekresultatenpagina van Google en op partnerwebsites, zoals YouTube. De advertenties zorgen voor meer bezoekers op je website, potentiële nieuwe klanten. Je bepaalt zelf het bedrag dat je eraan wilt besteden en naar welke websitepagina de advertentie verwijst. In deze webinar vertelt SEA specialist Timo Archutowski van DTG hoe je te werk gaat en hoe je ervoor zorgt dat een advertentie ook iets oplevert.

Na je aanmelding ontvang je een e-mail met meer informatie en de link naar de webinar. Je logt eenvoudig in op je computer en volgt de webinar online. Zorg dat je van te voren je geluid hebt getest! De webinar zal ongeveer 60 minuten duren, waarin je tevens de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen. Na de webinar sturen we je een link naar de opname, zodat je alles op ieder gewenst moment nog eens terug kan kijken.

Aanmelden is gratis en kan via deze link. Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar, dus vol = vol!

Online succes. Ruim 500 DTG’ers zijn daar dagelijks mee bezig. Voor jouw bedrijf. Designers, copywriters, onlinemarketeers, SEA-, SEO- en dataspecialisten, wij hebben alles onder één dak om dat succes waar te maken. Met meer dan 3.000 websites, 3.500 SEA-campagnes en 40.000 netwerkprofielen hebben we onze klanten het gezicht gegeven dat bij hen past. Dat zijn mooie getallen, maar ze zeggen niet alles. Wees kritisch. Stel vragen. Lees wat anderen over ons zeggen. En kom daarna eens bij ons langs.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!