BeerBytes oftewel hoe communiceer je online over bier?

BeerBytes oftewel hoe communiceer je online over bier?

BeerBytes oftewel hoe communiceer je online over bier?De weblog is al enkele maanden online maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ‘m nog niet eerder had gezien: beerbites.com. De weblog is opgezet door Qi met als doel een (internationaal) platform te creeren over online bier-communicatie.

Heb geen idee of de weblog nu is opgezet voor Heineken (klant van Qi) of dat het op eigen iniatief is. Feit is wel dat er niet alleen geschreven wordt over Heineken maar ook over Budweiser, Grolsch, Duvel en andere biermerken. Leuk, mag wat mij betreft blijven!


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Het domein staat op naam van Qi, dus dat is duidelijk.

  geplaatst op
 • Wat is daarmee duidelijk Raime? Dat het door Qi is opgezet was me al duidelijk (staat namelijk duidelijk aangegeven op de blog). Maar is dit nu in opdracht van Heineken of niet?

  geplaatst op
 • het heet beerbytes en de url is beerbites.com, apart

  geplaatst op
 • Zowel BeerBytes als BeerBites werkt. Handig!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.