Anderzorg of Unive?

27 december 2005, 10:33

Afgelopen vrijdag 23 december is een campagne online gegaan van Anderzorg (onderdeel van Menzis). Het gaat om het Fiets ‘m erover spel, een viral game waarbij je met een fietser zover mogelijk over een balk moet fietsen, zonder daarbij je evenwicht te verliezen. Let op de witte enveloppen in het beeld met daarop vrij opvallend een appel en een peer. Waar kennen we die toch van? 😉 Zou Unive dit leuk gaan vinden? Leuk voorbeeld van de strijd tussen de zorgverzekeraars!

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

5 Reacties

  Jan Keersmaekers

  Om heel eerlijk te zijn… ik heb hier moeite mee. Niet met ’the challenge’ en de advertentie ansich maar wel met het feit dat ik na een aantal keren spelen nog steeds niet doordrongen ben door wie de adveerterder is??? Zeker een super leuke campagne maar ik vraag me af: is de klant hier nu mee tevreden?


  27 december 2005 om 19:34
  Sander Zuidema

  Is hier niet sprake van een gevalletje ‘wie de bal kaatst’? In de ‘hoe zou de wereld er uit ziet als iedereen zonder winstoogmerk werkte’-commercial meen ik toch duidelijk het gebouw van Delta Lloyd te zien (logo geblokt, dat wel), alvorens de kleine Univé kantoorwoning in beeld komt…


  27 december 2005 om 21:02
  Igor

  @Hans

  Hi Hans,

  Er staat toch heel erg duidelijk bij dat het AnderZorg betreft?

  Groeten


  29 december 2005 om 20:00
  Igor

  @Sander

  Hi Sander,

  Dat heb je scherp gezien! Wie kaatst 😉

  Groeten


  29 december 2005 om 20:00

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!