AMMA Awards

12 mei 2003, 08:40

De AMMA (Annual MWG Media Awards) wordt dit jaar op 21 mei gepresenteerd door Jack Spijkerman. Ondersteund door de jury en diverse artiesten zal hij de genomineerde cases uitvoerig bespreken.

De communicatiebranche kent vele prijzen, maar tot voor kort was er nog geen prijs voor het mediavak. Dit is opmerkelijk omdat de manier waarop media en middelen worden ingezet mede het succes van een campagne bepalen. Bovendien heeft het mediavak zich, door toenemende concurrentie en steeds meer onderzoek naar effectiviteit van media, de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Om de professionaliteit van het mediavak zichtbaar te maken en het vak als geheel op een (nog) hoger plan te tillen, vond vorig jaar voor de eerste keer de uitreiking van de Annual MWG Media Awards (AMMA) plaats.

Door het bestuur van de MWG is een commissie samengesteld bestaande uit alle ?bloedgroepen? binnen het mediavak. De commissie is samen met MTE Event Marketing verantwoordelijk voor de organisatie van de AMMA. In de AMMA-commissie zitten Gerrit Nagel van Carat (voorzitter), Frans Rodenburg van Wisecrackers (secretaris), Cora Baas van Mediaedge:cia, Sylvia den Blanken van IP, Nico Hilhorst van M2Media, Meindert Jan Krijnsen van Achmea, Danny Oomen van Carat, Allard Ruyl van Universal Media en Jarno Stolk van Mediaedge:cia.

http://www.amma-awards.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!