Alles te weten komen over de beste eventmarketing van Nederland? #adv

25 januari 2018, 09:30

Events en live zijn in no time onmisbaar geworden in iedere marketing- en communicatiemix. Maar hoe integreer je een goed evenement? Hoe zorg je met live communicatie voor impact en effectiviteit?

Op vrijdag 2 februari kunt u aanwezig zijn bij de live jurypitches van de 15 beste evenementen van Nederland. Meekijken met McDonalds, Unilever, Coca-Cola, of juist de minder bekende grootheden? Voor slechts 75,- euro bent u op vrijdag 2 februari in DeFabrique in Utrecht live bij de finaleronde van de Gouden Giraffe Event Awards en kijkt u na een zeer revolutionair walking diner, ’s avonds mee naar de op zijn minst bijzondere uitreiking van de meest impactvolle en effectieve events van Nederland. Er is plek voor maximaal 500 gasten, dus koop uw tickets nu het nog kan.

Gouden Giraffe Event Awards Tickets

Sjoerd Weikamp
Redactie / eigenaar bij EventBranche.nl

Eigenaar Proef Media BV, uitgever en hoofdredacteur EventBranche.nl, oud-kroegeigenaar (Café Hattrick), zo Achterhoeks als de Zwarte Cross, vader van Mirte en Aafke, Doetinchem, tennis, voetbal en RvC-lid van De Graafschap, maar bovenal supporter vd Superboeren: 'In de Achterhoekse samenleving zitten nog alle lessen die een marketeer nodig heeft'.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!