AH verstrekt bonuskaartgegevens aan derden

AH verstrekt bonuskaartgegevens aan derden

MolBlog meldt  dat Albert Heijn sinds december vorig jaar klantgegevens van de bonuskaart doorgeeft aan derden. Conimex (Unilever) heeft hier onlangs gebruik van gemaakt om een direct mailing te sturen. In een toelichting zegt Albert Heijn dat meerdere fabrikanten van de mogelijkheid gebruik maken. De aanbiedingen zijn hierbij overigens wel van de fabrikant, maar de afzender blijft Albert Heijn.

Op het nieuwe weblog van het Tijdschrift voor Marketing en DutchCowboys, licht DM-manager Nowee toe:

Sinds december 2004 kunnen fabrikanten gebruik maken van diverse mogelijkheden om via Albert Heijn klanten een aanbod te doen. (...) In overleg met Albert Heijn kan de leverancier een keuze maken uit [diverse] middelen. Hier tegenover staat een bepaalde vergoeding van de leverancier.

Voor klanten die hier problemen mee hebben kent Albert Heijn overigens anonieme bonuskaarten.

Zie ook het DialogAmigo weblog.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Anonieme bonuskaart? Die had ik ook. Totdat je gebruik wil maken van hun zelfscankassa's, dan moet je alles invullen. Nou ja, zal wel tegen diefstal zijn.

    geplaatst op
  • die is leuk!! :-))

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.