AH start operatie codenaam ‘Nekslag’

AH start operatie codenaam ‘Nekslag’
, ING Groep
@evr

Onder de codenaam ‘Nekslag’ wordt bij Albert Heijn volgende maand de derde grote ronde van prijsverlagingen ingeluid. Volgens het supermarktvakblad Distrifood wil de supermarktketen de prijs van nog eens duizend artikelen verlagen.

Albert Heijn startte de aanval op de concurrentie in het najaar van 2003. Andere ketens volgden echter ook met prijsverlagingen, waardoor Albert Heijn nog steeds te boek staat als dure supermarkt, hoewel het marktaandeel van Albert Heijn begin dit jaar weer op het peil van 2002 stond.

Een woordvoerster van Albert Heijn wilde gisteren alleen zeggen dat de keten in het najaar met “leuke acties” komt. “Klanten komen terug van vakantie. Dan is het zaak om hun harten weer te veroveren. We blijven daarbij kijken naar de prijzen.”

Pikant aan het bericht in Distrifood is dat de nieuwe aanval de codenaam ‘Nekslag’ zou hebben meegekregen. Concurrent Laurus blijft aanmodderen en heeft grote problemen om zich financieel staande te houden in het prijzenslaggeweld.

bron: nu.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.