[Advertorial] Samsung Galaxy S4: the next big thing is here

17 oktober 2013, 08:29

Je smartphone is pas echt smart als ‘ie je leven makkelijker maakt. En de ene telefoon doet dat nou eenmaal beter dan de andere. Oftewel: sommige smartphones zijn gewoon wat smarter. Zoals de Galaxy S4, die je hands-free kunt bedienen en waarmee je eenvoudig foto’s uitwisselt en zelfs je televisie bedient!

Ook als je niet een afstudeerfeestje geeft in een zwembad omringd met schaars geklede mooie vrouwen kunnen deze features handig (sic!) zijn. En er zijn er nog veel meer. Zo kun je scrollen door je S4 te kantelen of te knikken. En luister je op meerdere toestellen tegelijkertijd naar dezelfde muziek, zelfs zonder wifi of 3/4G. En als je wilt, houdt de Galaxy S4 zelfs je gezondheid in de gaten!

Met deze functies laat de Galaxy S4 andere smartphones achter zich. The next big thing is here!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!