[Advertorial] Ondernemer, denk aan je investeringskosten

6 juni 2013, 09:04

Nuon en Alfa Accountants en Adviseurs ondersteunen zzp’ers en ondernemers

Nederland telt ruim 700.000 zzp’ers en dit aantal groeit snel. Door de complexe regelgeving laten zij geregeld belastingvoordelen liggen. Daarom ondersteunen Nuon en Alfa Accountants en Adviseurs ondernemers met praktische tips, onder meer via 5 korte video's.

Deze keer gaat het over investeringskosten. Door de ondergrens die geldt voor de aftrek van investeringen kan bijv. de aankoop van een iPad aan het einde van het jaar erg interessant zijn.

Ontdek in onderstaande video hoe u geld kan besparen op uw investeringskosten. Of doe gelijk de belastingcheck om te kijken hoe u nog meer voordeel kunt behalen.

LET OP: sinds het maken van dit filmpje is de investeringsaftrek verhoogd van 12 naar 14 procent. Je krijgt dus nog meer terug van je geïnvesteerde budget!

Credits afbeelding: Fabio Bruna (CC)

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!