[Advertorial] Ondernemer, denk aan je aanloopkosten

15 april 2013, 12:44

Nuon en Alfa Accountants en Adviseurs ondersteunen zzp’ers en ondernemers

Nederland telt ruim 700.000 zzp’ers en dit aantal groeit snel. Door de complexe regelgeving laten zij geregeld belastingvoordelen liggen. Daarom ondersteunen Nuon en Alfa Accountants en Adviseurs onder de noemer 'Kantoor aan Huis' de komende maanden ondernemers met praktische tips, onder meer via 5 korte video's.

Deze week gaat het over aanloopkosten. De gemiddelde ondernemer loopt zo'n €1.200 aan voordeel mis omdat hij de kosten in de aanloopfase van zijn/haar nieuw bedrijf vergeet bij te houden en af te trekken van de belasting.

Ontdek in onderstaande video hoe u kunt besparen op deze kosten. Of doe gelijk de belastingcheck op nuon.nl/mkb/belastingcheck om te kijken hoe u nog meer voordeel kunt behalen.

Credits afbeelding: AdamKR (CC)

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!