[Advertorial] Marketingfacts test ’s werelds snelste desktopprinter van HP

8 oktober 2013, 06:59

Zeg eens eerlijk: gebruik jij nog een printer? Toch nog best wel eens, he? Een paperless office klinkt goed, maar soms is papier gewoon beter. En vind je dat zelf niet, dan je collega's wel. En dus moet je nét voordat je dat ene overleg ingaat die ene memo nog even printen. Dan is het handig als die printer een beetje sprinten wil. Nou, dat zit wel goed bij de HP Officejet Pro X576dw multifunctionele kleurenprinter – hij print in ieder geval sneller dan jij die naam kunt uitspreken. Maar hij is ook nog eens goed én handig!

Printen vanaf je mobiel

Want niet alleen spuugt de HP A4-tjes uit alsof het de maaginhoud is van een tiener na z'n eerste avondje binch drinking, de kwaliteit is ook nog eens fraai. En helemaal makkelijk is het dat je met de speciale app documenten direct vanaf je telefoon of tablet kunt printen. Je hebt je computer dus helemaal niet meer nodig om mailtjes en attachements, foto's of documenten vanuit bijv. clouddiensten als Dropbox op papier te toveren.

Kortom, de HP Officejet Pro X576dw MFP is niet alleen 's werelds snelste desktopprinter, maar ook gewoon een aanwinst voor elke (thuis)kantoor!

Gratis Marketingfacts Jaarboek hebben?

Oh, ben jij die student die graag gratis die print van het jaarboek wil ontvangen? Stuur dan vóór 12 oktober a.s. even een mailtje naar ons o.v.v. “Doe mij die print van het Jaarboek!” En een slimme student vult daarbij gelijk z'n postadres in…

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!