Advertorial: Google Analytics User Conference 2013 – thema conversie

4 november 2013, 13:15

Op dinsdag 12 en woensdag 13 november 2013 wordt de enige officiële Nederlandse Google Analytics User Conference georganiseerd in de Meervaart (Amsterdam). Deze 6de editie draait rondom het thema conversie. Alle Google Analytics kennis die je nodig hebt om je website optimaal en doelgericht in te zetten!

Een leerzaam en interessant programma, verspreid over twee dagen, een Training Day en een Conference Day:

De Training Day richt zich meer op bureaus, MKB en startende/enigszins ervaren gebruikers van Google Analytics. Deze studiedag bestaat uit 3 rondes waar je steeds kunt kiezen uit 9 workshops van 1,5 uur. Bovendien is er deze keer een Helpdesk ronde, waarbij je in enkele minuten persoonlijk verder op weg geholpen wordt.

De Conference Day richt zich meer op ervaren gebruikers. Deze dag bestaat uit 3 keynote sprekers, waaronder Bill Kee (Product Manager Google Analytics) en Chao Cai (Google Analytics Engineering Lead, Conversion Measurement and Attribution) van Google. Daarnaast kun je in 3 rondes steeds kiezen uit verschillende Master Classes van de beste Google Analytics Certified Partners.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze editie van de Google Analytics User Conference in De Meervaart in Amsterdam? Lezers en fans van Marketingfacts ontvangen een korting van €150 en kunnen met de kortingscode 4MFGAUC voor slechts 440 euro per persoon een kaartje kopen voor de Training Day of voor 340 euro per persoon voor de Conference Day. De korting geldt ook als je naar beide dagen wilt, je betaalt dan slechts 780 euro per persoon.

Meer informatie over het programma, de locatie en aanmelden kan via www.gauc.nl.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!