[Advertorial] De digital marketing top van Nederland komt samen

8 november 2013, 13:04

Speciale korting voor jou als Marketingfacts-lezer!

Een van de meest dynamische vakgebieden op dit moment is die van digital marketing. Een breed domein waar vele onderwerpen als campagnemanagement, marketingstrategie, multichannelmarketing, marketing resource management, inbound marketing, online leadgeneratie, e-commerce, socialmediamarketing en zoekmachinemarketing samenkomen. Eens per jaar komen de topvakgenoten op dit gebied bij elkaar tijdens Digital Marketing in 1 Day. Deze studiedag met ruim dertig sessies en een waardevolle digitale toolkit vindt dit jaar al weer voor de 4e keer plaats, op 21 november in het Spant te Bussum.

De staat van digitale marketing in Nederland

Op deze dag staan b2b- en b2c-sessies en -cases van inspirerende vakgenoten op de agenda, zoals Robeco, Oxxio, Centraal Beheer Achmea, Canon, Ziggo, Noorhoff Uitgevers, usg capacity, Obvion, LinkedIn, Google en Berkvens. Zij vertellen over hun huidige uitdagingen en aanpak op het gebied van digital marketing. Kunt u wellicht veel van opsteken!

Daarnaast zal de presentatie van het onderzoek over de ‘Acceptatie van digital marketing in Nederland 2014’ gepresenteerd worden. Hoe staat het met Nederlands leiderschap in de digitale wereld? Klantgerichtheid is geen strategie en ‘operational excellence’ is een randvoorwaarde geworden. Waar kiest de moderne en succesvolle manager vandaag de dag voor?

Naast de leerzame sessies van vakgenoten komen tevens onafhankelijke topexperts aan bod over onderwerpen als contentmarketing, brand experience, online leadgeneratie, eventmarketing en gedragsbeïnvloeding. Opereert u ook binnen de complexe en dynamische wereld van digital marketing? Kom dan ook naar Digital Marketing in 1 Day.

Korting

Marketingfacts is mediapartner van dit evenement en kan jou als lezer dan ook 50 euro korting aanbieden op het deelnametarief. Gebruik dan tijdens het inschrijven de actiecode: MFD13

De waarde voor u op een rijtje:

  • Leer van 400+ vakgenoten.
  • Kies uit 30 praktijksessies van inspirerende vakgenoten.
  • Ontvang de gratis Digital Marketing Toolkit waarmee u gelijk aan de slag kunt voor uw eigen digital marketing strategie en aanpak.
  • Krijg toegang tot de Customer Talk Event networking app, waarmee u makkelijker met vakgenoten in contact kunt komen.

Bekijk hier het volledige programma van Digital Marketing in 1 Day 2013!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!