[Advertorial] Copernica DM Summit: alle insights over e-mailmarketing, social & mobile

29 augustus 2012, 07:45

Wil jij ook je kennis op het gebied van direct marketing uitbreiden? Op een middag alle laatste insights over e-mailmarketing, social en mobile ontdekken? Kom dan naar het Copernica DM Summit! Copernica BV houdt op dinsdag 18 september in Media Plaza, Utrecht een interactieve dag vol kennisdeling, inspiratie, tips, tricks en spraakmakende cases op het gebied van direct marketing. Iedereen is welkom op dit event. Het Copernica DM Summit is hét event bij uitstek om je ervaring te delen met marketingexperts. Ontdek hoe je van je eigen marketingcampagnes succesverhalen maakt. Meld je nu aan!

Internationaal keynoteprogramma & interactieve kennissessies

’s Middags delen (inter)nationale marketingexperts hun laatste insights over e-mailmarketing, social media, mobile en nog veel meer. Bezoekers hebben tijdens het DM Summit de keuze uit 24 kennissessies waarvan je er maar liefst 4 kunt bijwonen. Daarbij heeft Copernica voor een zeer inspirerend keynoteprogramma gezorgd met o.a.: Jonathan MacDonald, Jeroen Ederveen, Paul Johnson en Erwin Moojen.

Zo deelt Jonathan MacDonald zijn ervaring in de online marketingwereld met de bezoekers en gaat hij in op de belangrijkste online marketingtrends van dit moment. Jeroen Ederveen van Exact Group vertelt vanuit de ervaring van de multinational, hoe je online marketing internationaal inzet en Paul Johnson deelt zijn visie over Multichannel marketing.

Daarnaast zijn er nog meer inspirerende sprekers van JWB Creatieve Communicatie, Cream, ISM eCompany, Xplore Group, Bookerz, ConnectSB, Clockwork en Redhotminute.

Het Copernica DM Summit werkt met een persoonlijk programma. Dat houdt in dat je ruim van tevoren aan kunt geven welke sessies je wilt bijwonen.

Kijk voor het volledige programma op de eventsite van het DM Summit 2012.

Wil je even wat anders? Dat kan ook! Buiten de sessies om kan je de hele dag bij onze partners terecht met vragen over Direct Marketing en Copernica Marketing Software. Of netwerken met de andere bezoekers tussen de sessies door.

Meer informatie & aanmelden kan via de website!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!