Advertentiezoeker struint veilingsites af

Advertentiezoeker struint veilingsites af
, Upstream
@marcoderksen

Emerce: Marktplaza heeft advertentiezoeker.nl gelanceerd. Met advertentiezoeker is het mogelijk te zoeken naar bepaalde spullen op een aantal advertentie sites, waaronder Marktplaza, Marktplaats, Speurders en eBay. Hiermee bereikt Advertentiezoeker bijna 2 miljoen advertenties. Wie bijvoorbeeld een kinderzitje zoekt, krijgt het aanbod van de verschillende veilingsites in een oogopslag te zien.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Weer plat die handel! men brand bij Ilse de weblog aanhang af.

  geplaatst op
 • Dit is een schaamteloze kopie van het veel betere www.marktzoeker.nl
  De site staat werkelijk vol met reclame en is niets anders dan een uithangbord van marktplaza zelf, wiens resultaten als eerste verschijnen. Bovendien werken de resultaten van marktplaats en kapaza niet eens.

  geplaatst op
 • Beetje raar dat Emerce hier een heel artikel aanbesteed...

  geplaatst op
 • @Lars: de vraag is waar het een kopie van is. Ik denk dat Rudy Kappert hier en daar zijn ideeen heeft opgedaan en zo is gekomen met advertentiezoeker. Zo zal hij ongetwijfeld ook hebben gekeken naar veilingbod.nl dat al een tijdje bestaat. Niets mis mee toch? En dat hij de resulaten van maktplaats boven aan zet lijkt me logisch en ook geen probleem. Zolang je maar niet beweerd een onafhankelijke zoeker te zijn.

  Begrijp echter de discussie op Emerce niet helemaal. Kan iemand mij uitleggen hoe dat nu zit met Netdirect?

  geplaatst op
 • Ik denk dat ik de enige ben die het echt kan uitleggen.
  Wat nou het echte probleem is snap ik niet. Een kopie van Marktzoeker is het niet.

  Er zijn veel meer zoek sites naar advertenties. De één net wat anders dan de ander, wij hebben thumbnails, en dat heb ik nog niet eerder gezien. Je hebt toch ook google, lycos, altavista, ilse? Zijn dat ook kopieën? Kom zeg...

  Wij hadden de domeinen al een tijdje (zie sidn), en ik besloot op een dag, om het voor de lol eens een zoeksite te maken, niet gedacht dat het zo zou lopen.

  Netdirect verzorgt een klik campagne voor speurders. Er zijn gewoon afspraken gemaakt met netdirect, zij gingen akkoord. Ik kan er dus gewoon geld mee verdienen. Wat is daarmee het probleem? MarktZoeker doet dat ook, ebay en ricardo. De resultaten van de zoekopdrachten wordt er niets anders van... Ik denk dat de mensen die ophef hierover hebben, eerder jaloers zijn...
  geplaatst op
 • Ik gun het je van harte, Rudy. Wel vraag ik me af waarom je je zo publiekelijk op de kast laat jagen. Er staat hier slechts 1 negatieve reactie en je gaat gelijk vol in het defensief.?

  geplaatst op
 • Nou, er stonden wat meer negatieve posts op emerce.Misschien dat het daardoor komt. Ik vertel gewoon de waarheid. Het is gewoon jammer dat sommigen zo reageren, vooral als ze dingen gaan vertellen die niet waar zijn. Ik bedoel het goed. Ik gun iedereen een goedlopende site. Maar van afkraken houd ik niet, afkraken is niet moeilijk.. P.s. deze site is netjes opgezet, mijn complimenten!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.