Advertentiezoeker struint veilingsites af

29 september 2004, 02:52

Emerce: Marktplaza heeft advertentiezoeker.nl gelanceerd. Met advertentiezoeker is het mogelijk te zoeken naar bepaalde spullen op een aantal advertentie sites, waaronder Marktplaza, Marktplaats, Speurders en eBay. Hiermee bereikt Advertentiezoeker bijna 2 miljoen advertenties. Wie bijvoorbeeld een kinderzitje zoekt, krijgt het aanbod van de verschillende veilingsites in een oogopslag te zien.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  at

  Weer plat die handel! men brand bij Ilse de weblog aanhang af.


  29 september 2004 om 03:44
  Luke

  Beetje raar dat Emerce hier een heel artikel aanbesteed…


  29 september 2004 om 06:14
  Rudy Kappert

  Ik denk dat ik de enige ben die het echt kan uitleggen.

  Wat nou het echte probleem is snap ik niet. Een kopie van Marktzoeker is het niet.

  Er zijn veel meer zoek sites naar advertenties. De één net wat anders dan de ander, wij hebben thumbnails, en dat heb ik nog niet eerder gezien. Je hebt toch ook google, lycos, altavista, ilse? Zijn dat ook kopieën? Kom zeg…

  Wij hadden de domeinen al een tijdje (zie sidn), en ik besloot op een dag, om het voor de lol eens een zoeksite te maken, niet gedacht dat het zo zou lopen.

  Netdirect verzorgt een klik campagne voor speurders. Er zijn gewoon afspraken gemaakt met netdirect, zij gingen akkoord. Ik kan er dus gewoon geld mee verdienen. Wat is daarmee het probleem? MarktZoeker doet dat ook, ebay en ricardo. De resultaten van de zoekopdrachten wordt er niets anders van… Ik denk dat de mensen die ophef hierover hebben, eerder jaloers zijn…


  30 september 2004 om 10:12
  Anders

  Ik gun het je van harte, Rudy. Wel vraag ik me af waarom je je zo publiekelijk op de kast laat jagen. Er staat hier slechts 1 negatieve reactie en je gaat gelijk vol in het defensief.?


  30 september 2004 om 11:15
  Rudy

  Nou, er stonden wat meer negatieve posts op emerce.Misschien dat het daardoor komt. Ik vertel gewoon de waarheid. Het is gewoon jammer dat sommigen zo reageren, vooral als ze dingen gaan vertellen die niet waar zijn. Ik bedoel het goed. Ik gun iedereen een goedlopende site. Maar van afkraken houd ik niet, afkraken is niet moeilijk.. P.s. deze site is netjes opgezet, mijn complimenten!


  30 september 2004 om 11:20

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!