[Adv] Nog 7 plaatsen voor de Masterclass Digital & Social Marketing, 23 & 24 januari in Dublin!

14 januari 2014, 10:29

Liefst 92 reclame- en marketingprofessionals uit alle hoeken van Europa hebben zich ingeschreven voor de unieke masterclass die op 23 en 24 januari gehouden wordt in Dublin. De maximale capaciteit is 99 en de laatste plaatsen zijn beschikbaar met de actiecode ‘Marketingfacts’. Schrijf deze week nog in en zorg dat je een van de laatste plekken bemachtigt!

Niet alleen is dit een unieke kans om workshops van 11 van de meest vooraanstaande marketing technologie bedrijven en social platforms bij te wonen, het is ook een geweldige gelegenheid om te netwerken en van gedachten te wisselen met bijna 100 collega’s van bedrijven als:

Publicis, DDB, Saatchi & Saatchi, Innocean, Havas, Anicca, Tangible, TRO Group, 3E, Etcetera, 6+1, OptimalNorge, Y&R, Malja, Dingle, Smart Traffic, TBWA, Rethink, DHL Express, Yseop, HPE Growth Capital, BNP Paribas Fortis, A Brand New Day (Insurance), City of Amsterdam, Simac ICT, PwC, Vattenfall NUON en Canon. Oh, en ook Marketingfacts en Frankwatching zijn van de partij!

De deelnemers komen uit landen als België, de UK, Frankrijk, Spanje, Tjechië, Duitsland, Finland, Nederland, Noorwegen, Slowakije, Kroatië en Turkije.

Registreer je nu snel voor de laatste kaarten op Masterclassontour.com met de promotiecode “marketingfacts” om je stoel te reserveren met 50 procent korting. De prijs van € 995 is exclusief BTW, maar inclusief vluchten van en naar Dublin, drie nachten in een hotel in Dublin alsmede ontbijt en lunch op donderdag en vrijdag.

Tot volgende week in Dublin!?

Credits afbeelding: William Murphy/www.streetsofdublin.com (CC)

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!