Achter de schermen bij Apple Retail Stores

7 augustus 2005, 07:33

Een deel van het geheime beleid van de Apple Retail Stores is bekendgemaakt op Think Secret. Meest opvallende onthulling vond ik de restricties die aan de werknemers van de Apple Retail Stores worden opgelegd:

“Apple retail employees are ordered not to comment on rumors to customers under any circumstances….

Furthermore, while Apple employees are granted permission by Apple to create their own personal Web pages and blogs, they are not allowed to comment on anything related to Apple on such pages. Furthermore, they are prohibited from posting in any capacity on any Mac-related Websites or forums, whether they identify themselves as working for Apple or not.”

Vanuit Apple begrijp ik het beleid wel maar hoe gaan ze dit controleren? Het uitlekken van het beleid van de Apple Retail Stores geeft al aan dat ze dat niet kunnen.

Martijn van Osch
Onbekend bij Onbekend

martijnvanosch helpt mensen en organisaties bij het zoeken, maken en delen van hun inspirerende verhaal. martijnvanosch gelooft dat alles en iedereen een inspirerend verhaal in zich heeft. De ene keer is het verhaal direct zichtbaar, de andere keer is het een zoektocht. martijnvanosch gelooft dat ieder verhaal aandacht verdient. En dat ieder verhaal een vorm verdient die bij het verhaal past. www.martijnvanosch.nl www.videoverhaal.nl www.itshappening.tv

Categorie
Tags

4 Reacties

  Roy Huiskes – chapter42

  ik vraag me af wat ze hier mee bedoelen: “Should an Apple retail employee come across any “illegal images” on a Mac dropped off by a customer to a store, they are obligated to report the violation to Store Operations, which takes matters from there.”


  7 augustus 2005 om 08:08
  VicKuP

  @ Roy: dat is wel duidelijk lijkt mij? of denk je dat ze je vakantiefoto’s onder de loep gaan nemen om te kijken met welke (illegale) software je die bewerkt hebt ?


  7 augustus 2005 om 09:06
  Roy Huiskes – chapter42

  ik vind het nogal tricky dat een support center in mijn spullen gaat zitten neuzen (en ja ik weet dat het gebeurd…) om me vervolgens aan te gaan geven…


  7 augustus 2005 om 15:34
  Onno

  Ze hoeven er niet naar op zoek, maar als ze het tegenkomen…

  Hetzelfde gebeurt al jaren in fotozaken, als ze daar kinderporno of foto’s van naar Bosnie uitgezonden soldaten onder ogen krijgen, nemen ze ook meteen contact op met bepaalde autoriteiten.


  8 augustus 2005 om 10:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!