Aanstaande donderdag is het zo ver, de live-uitreiking van de Dutch Search Awards 2017! #adv

21 november 2017, 09:30

De winnaars van de Dutch Search Awards worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking op 23 november, gepresenteerd door Geraldine Kemper. Onder andere Rituals en Wehkamp maken kans op een Dutch Search Award in de categorie ‘Beste SEO campagne’ en in de categorie ‘Beste PPC campagne’. Dit jaar is het aantal inzendingen verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. In totaal zijn 100 agencies, consultants en merken genomineerd, verdeeld over 18 categorieën. De genomineerden van de tweede editie van de Dutch Search Awards zijn dit jaar gekozen door een vakjury met daarin onder andere SEA-experts van Microsoft, Google en LinkedIn. Wil jij hierbij zijn?

Koop hier je tickets.

Programma Uitreiking Dutch Search Awards

Marketingbureaus, merken en professionals met de beste case(s) krijgen aanstaande donderdag 23 november hun onderscheiding uitgereikt.

Naast de uitreiking van de awards geven experts als Karen Carbonez (Performance Activation Specialist Google) en Lee Boonstra (Customer engineer Google) en Dena Lawrence (Pre-Sales Opportunity Manager Microsoft) een keynote speech. Ook komen we met een verrassingsact om de avond heugelijk af te sluiten.

Bing is in 2017 wederom hoofdsponsor van de Dutch Search Awards. De Dutch Search Awards wordt daarnaast mede mogelijk gemaakt door o.a. AdCalls, iab.Nederland, SQIQ, Swydo, Adchieve, Marketingfacts en Emerce.

Voor meer informatie zie dutchsearchawards.nl

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!