Aanbod on line-vacatures stijgt fors

8 juni 2005, 06:36

Het gaat de goede kant op met de werkgelegenheid in de BV Nederland. Het aantal on line-vacatures – vacatures aangeboden via internet – is de laatste zes maanden flink toegenomen, met een piek in mei. Ook in andere, grotere Europese landen is dezelfde opgaande trend zichtbaar. Dat blijkt uit de recent gepubliceerde Monster Employment Index (MEI).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Marc

  Online recruitment = booming business


  8 juni 2005 om 09:17
  Bas

  Met de aantrekkende economie trekken vacatures in het algemeen aan. Er staat gewoon meer open. Tel daarbij op dat meer en meer online gaat vanwege de kosten en dat de segmenten die nu het meest aantrekken (ICT met name) al nagenoeg alleen via internet ging, is dit een beetje “non nieuws”.

  Wat overigens niet wegneemt dat het goed is om te zien dat het aantrekt, maar dat wist ik al (aangezien steeds meer bedrijven bij ons aankloppen omdat ze willen weten hoe ze belonen, want het trekt aan en we zijn bang ons personeel kwijt te raken als het doorzet).


  8 juni 2005 om 11:47

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!