Inschrijving Grand Prix Content Marketing geopend

De inschrijving voor de Grand Prix Content Marketing is geopend. Op het feestelijke event op 12 november in B Amsterdam worden de beste contentcases beloond met een Award of Bekroning.

11 juli 2024, 13:00 507 x gelezen

De inschrijving voor de Grand Prix Content Marketing, de prestigieuze Awards en bekroningen voor de beste contentmarketing cases van het jaar, is geopend.

De Grand Prix Content Marketing is een prestigieuze prijsuitreiking die de beste voorbeelden van contentmarketing erkent en beloont. Tijdens dit jaarlijkse evenement worden Awards uitgereikt aan de meest succesvolle contentstrategieën. Uitblinkende contentproducties krijgen een Bekroning.

De Grand Prix Content Marketing is een platform waar marketeers en creatieve professionals hun werk kunnen delen, leren van inspirerende cases en erkenning krijgen voor hun inspanningen op het gebied van contentmarketing.

Er zijn zeven categorieën voor de Awards: B2B, B2C, B2E, Campagne, Jongeren, Non-profit en, een nieuwe categorie, Maatschappelijk.

De Bekroningen zijn verdeeld in twee hoofdcategorieën: Creatie en Distributie. Deze categorieën zijn weer onderverdeeld in 16 secties, waarin Bekroning kunnen worden uitgedeeld.

Uitreiking
De feestelijke uitreiking van de Grand Prix Content Marketing is op 12 november 2024 in B Amsterdam. Dit evenement wordt geen stijf of suf diner, maar een levendig festival met dito sfeer, heerlijk streetfood, geweldige muziek, een dynamische presentatie en volop mogelijkheden om te netwerken.

Wil jij kans maken op een award of bekroning? Schrijf jouw beste contentcase dan nu in! Je kunt meedingen in meerdere categorieën: https://grandprixcm.nl/

𝘋𝘦 𝘪𝘯𝘴𝘤𝘩𝘳𝘪𝘫𝘷𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘴𝘭𝘶𝘪𝘵𝘦𝘯 𝘰𝘱 25 𝘴𝘦𝘱𝘵𝘦𝘮𝘣𝘦𝘳 2024.

De GPCM is een event van MarketingTribune en het Genootschap van Contentstrategen.

Grand Prix Content Marketing 2024
Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Plaats reactie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!