7 Tips hoe je Webpower Strandvolleybal.net op 6 juni a.s. kunt winnen!

22 april 2015, 11:00

De 6de van de 6de is het zover. Dan vindt de 12de editie plaats van Webpower Strandvolleybal.net, hét zomerevent voor de online(media)-industrie. Net als andere jaren gaat 100 procent van de winst van het event naar EARTH Water. Plek voor de strijd tussen de 40-50 mixed teams uit dé Internet Beau Monde van Nederland (ja ja, dames EN heren spelen samen): het UBER hippe strandpaviljoen Timboektoe in Velsen. Als opwarmer geeft organisator Govert van Eerde 7 tips en trics hoe je het felbegeerde Gouden Netje kunt winnen.

1. Nonchalante houding

Doe net of je alleen voor de lol meedoet. Stel je laconiek op, doe minimaal aan de (verplichte) warming up mee. Chill, lounge en relax tussen de wedstrijden flink door of laat je gratis masseren door professionele masseuses. Sloof je vooral NIET uit door op een leeg veld te oefenen.

2. Zonder je af

Doe net alsof je niet geïnteresseerd bent in het Gouden Netje en ga lekker extreme blokarten op het uitgestrekte strand, rijd een Segway-parcours, speel tussendoor een potje beachtennis en pak een raft en ga de zee op. Laat de andere teams zweten en hun best doen, jij pakt je kans toch wel.

3. Kijk NOOIT naar het scoreboard

Aandacht voor het scoreboard is nergens voor nodig. Je weet al dat je hoog eindigt, toch? Hou goed in de gaten welke teams wél vaak kijken en vraag hen dan semigeïnteresseerd: “Wat doen jullie na de poulewedstrijden? Blijven kijken, of gaan jullie direct naar huis?”

4. Corona is key

Oké, dit is een belangrijke tip: loop nooit met lege handen over het strand. Daarbij is Corona key. Kijk iedere passant aan en vraag verbaasd: “heb jij er geen gekregen van de organisatie?”

5. Outfit zegt alles

Je teamoutfit moet er vooral niet al te nieuw maar wel herkenbaar uitzien. Alsof jullie er regelmatig in trainen. Was alles eerst een paar keer, zet er wat strepen op. Strijken is nergens voor nodig. Teams met een nieuw, perfect gestreken setje, vraag je natuurlijk: “Net op tijd binnen gekregen zeker?”

6. Oh oh, geen finaleplek?

Mocht je helaas de finale niet behalen, zeg dan tijdens de BBQ ongevraagd tegen iedereen: “He he, eindelijk weer eens een normale maaltijd. De eerste deze week. We hebben zoveel projecten lopen! Tijdens de aansluitende BeachParty ga je gewoon lekker uit je dak: je kwam toch alleen voor de gezelligheid en om wat te ontspannen?

7. Basics

De tric waar het allemaal mee begint spreekt voor zich (anders gaan de 6 bovengenoemde tips niet op): meld je team nu direct aan opwww.strandvolleybal.net. De volledige winst van het event gaat naar EARTH Water, dat hier schoon (drink)waterprojecten mee financiert in Azië en Afrika (bij 4 vorige edities werd al € 77.500,- gedoneerd).

Tot 6 juni en succes met de ‘voorbereiding’!

Humor, sport, show en spektakel, en dat allemaal exclusief voor hippe interactieve (media)bedrijven; de Internet Beau Monde van Nederland! Voor het eerst in de 12-jarige geschiedenis vindt het toernooi plaats VOOR de vakanties, op de 6e van de 6e! En kijk, we zeggen natuurlijk dat het een beachvolleybal toernooi is waar je Het Gouden Netje kunt winnen, maar je komt natuurlijk voor de meest extreme water sports en ja ja, de blokarts zijn er ook weer! En om je manager eens niet in pak, maar een keer in zijn shorts te zien (of Louise van mediaplanning…). Trouwens, alleen de hele dag lekker in het zand chillen is ook goed hoor. Een beetje loungen op het terras? Fine for us! Culinair lunchen? Je laten masseren door de professionals van WorkMassage? You name it! En hey, wat dacht je van alle acts? We hebben de beste DJ’s en de hele dag knallen de lekkerste tracks over het strand.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!