7 Ditches TV: Op bezoek bij Pieter Zwart van Coolblue

23 november 2012, 15:00

In BusinessCribs bezoeken we de inspirerende werkplekken van Nederland. Of, zoals ze het bij Coolblue zouden noemen: Verwonderende werkplekken.

Coolblue verhuisde recent naar een nieuw kantoor op kruipafstand van Rotterdam CS.

We praten met CEO Pieter Zwart over waarom het kantoor daar is gevestigd en wat de filosofie erachter is. Uniek zijn de vele verwonderende vergaderkamers, die 'crowdsourced' en 'co-created' tot stand zijn gekomen.

Zo kan er vergaderd worden in onder andere de Kuip, in het cafe waar het idee van Coolblue ontstond en in Pieter's studeerkamer waar het allemaal begon.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!