7 Ditches TV: Nalden focust met WeTransfer op Engelse en Amerikaanse markt

18 februari 2013, 14:59

Nalden stopte onlangs met zijn blog Nalden.net om zich volledig te kunnen richten op WeTransfer en Present Plus. Het was een transitiejaar voor hem, 2012. “Ik ben een klein kind dat jarenlang door zijn blog heeft kunnen klieren. Nu is het allemaal serieuzer. Ik heb mezelf een schop onder mijn kont gegeven.” WeTransfer groeide de afgelopen drie jaar harder dan Nalden en mede-eigenaar Bas Beerens konden bijbenen; het heeft nu 10 miljoen gebruikers per maand. Daarmee heeft het bedrijf grote concurrent YouSendIt ingehaald op gebruikersaantallen in Europa.

Nu is het vizier gericht op de Amerikaanse en Britse markt, waar ze volop in gaan investeren. Maar Nalden vindt zichzelf nog niet succesvol. “Ik heb het gevoel alsof ik nog steeds begin. De dingen die ik begonnen ben zijn redelijk succesvol als je ziet hoe intens mensen erop reageren.”

“Dat WeTransfer een werkwoord is geworden, dat vind ik fantastisch.” Maar het is ook hard werken. “Soms eet je brood een maand lang. Maar ja, dat is the startup life.”

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!