7 Ditches TV met Boris Veldhuijzen van Zanten: ‘Uitgevers doen veel verkeerd’

6 mei 2013, 13:59

The Next Web is al weer een paar weken voorbij, maar meer en meer is #TNW aan het uitgroeien tot een mondiaal opererend uitgever met events het hele jaar rond op meer en meer continenten en met een wereldwijd toonaangevende blog. Boris Veldhuijzen van Zanten is samen met Patrick de Laive (die we overigens ook recent interviewden op 7 Ditches TV) de drijvende kracht achter #TNW en vertelt in dit interview open over een aantal zaken. Zo is hij samen met een aantal andere internet ondernemers op bezoek geweest bij Neelie Kroes vanuit een soort van adviesrol, in het interview vertelt hij over deze ervaring.

De rest van het gesprek gaat over de manier waarop Boris onderneemt en groeit en deelt hij zijn mening over het uitgeefvak. De jongen die door het onderwijs werd uitgespuugd is uitgegroeid tot een van de meest inspirerende internetondernemers die ons land rijk is. Kijk en luister naar de lessen van een andere InternetCowboy, Boris Veldhuijzen van Zanten.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!