7 Ditches TV: In gesprek met Duncan Stutterheim (ID&T)

30 november 2012, 15:30

In deze aflevering van Profile praat Ronnie Overgoor met rasondernemer Duncan Stutterheim. Hij werd in november 2012 verkozen tot Amsterdamse Ondernemer van het Jaar. Hoe belangrijk is zo'n prijs voor hem en hoe belangrijk is Amsterdam voor hem? Verder praat hij over hoe hij Sensation in Amerika heeft neergezet en hoe belangrijk Japan en Azie voor zijn bedrijf zijn. En tot slot praat hij ook over hoe hij daadwerkelijk het begrip 'MVO' tot in het DNA van zijn onderneming wil hebben zitten. Bevlogen gast, die Duncan Stutterheim.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

1 Reactie

  Mr.Mstyle

  ID-T is niet alleen een bedrijf meer, het is een platform ,een eco-systeem van management, DJ’s, organisators, leveranciers en partygangers/publiek. Deze mix wordt naarmate de progressie en het ontdekken van het bedrijf omgezet in een totaalproduct dat balans zoekt in zijn omgeving. Deze balans zorgt voor nieuwe ideeen en innovaties die ergens dichtbij liggen, maar tevens een bredere toepassing kunnen kennen. Platform ID&T.

  Ik vind het inspirerend om te zien hoe Duncan (en natuurlijk zijn collega’s/werknemers) het bedrijf een verantwoordelijke richting bewegen met de core-values, dit is ook juist wat dit mogelijk maakt.

  Ik heb zelf een paar jaar in de gabberscene gefeest, geproduceerd en genoten. In die tijd ben ik zelfs nog op sollicitatie geweest bij ID&T als vormgever. Op dat moment was het ‘Als ik maar iets in de dance kan doen’. Helaas ging dat toen niet door. Inmiddels bijna net zo oud als Duncan is mijn kijk op het leven ook aan het veranderen en ik snap het ecosysteem dat ID&T is. Het moet, maar het kan ook!

  Duncan, blijf bij je gevoel en stuur dit prachtige schip bestaande en nieuw te ontdekken gebieden in. Ontdek de wereld en maak het mooier. Dance is altijd een mooi product geweest om dit te doen.


  10 december 2012 om 22:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!