7 Ditches TV: En de Winnaar is …

14 september 2012, 14:00

Deze week zijn we met 7 Ditches TV met twee nieuwe programma's begonnen. In Failliet portretteren we ondernemers die door een faillissement zijn gegaan en in het programma 'En de Winnaar is…' bezoekt onze reporter Godfried op zijn geheel eigen wijze de media en businessfeestjes waar Awards worden uitgereikt.

In de eerste twee afleveringen bezocht hij de uitreiking van de Loey Awards, de prijs voor online ondernemerschap en de Marie Claire Starters Award, alwaar een prijs werd uitgereikt aan een startende vrouwelijke ondernemer….enjoy 🙂

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!