7 Ditches TV: de zomerselectie

8 juli 2013, 13:59

De zomer is begonnen en iedereen waaiert weer uit over de hele wereld voor een paar weken vakantie. En al vult iedereen de zomermaanden op zijn eigen manier, de meeste marketeers staan juist in deze tijd open voor de nodige inspiratie. Daarnaast is er alle tijd om eens lekker video te kijken. De redactie van 7 Ditches TV heeft daarom de top-10 interviews voor de zomer speciaal voor je op een rijtje gezet. Fijne vakantie!

Zie hier de Zomer Top 10 inspiratie-interviews van 7 Ditches TV.

10. Arko van Brakel – De Baak

Lars gaat op pad met Arko van Brakel. Een bevlogen ondernemer en inmiddels al een half jaar directeur van de Baak. Hoe bevalt het Arko om directeur te zijn, hoe vult hij zijn rol in, wat is de koers van de Baak en gaat ie zijn doelen halen. We beginnen bij Arko thuis en volgen hem een complete werkdag en eindigen ook weer bij Arko thuis.

9. Atilay Uslu – Corendon

Hij vliegt velen naar Turkije deze zomer. In dit interview met Ronnie Overgoor een interview met de CEO, een self made ondernemer.

8. Bas Haring – Filosoof

Omdat er meer is dan zakendoen. Een filosofische blik op de werkelijkheid.

7. Boris Veldhuijzen van Zanten – The Next Web

Een must see. Ondernemer pur sang, over The Next Web en veranderingen in het uitgeefvak.

6. Buffi Duberman

Buffi is coach Engels voor Nederlandse artiesten zoals onder andere Racoon, Kane, Krezip, Tim Knol en Within Temptation. Als rasechte New Yorkse met Joodse 'veeleisende' ouders liep ze in 1990 haar huidige Nederlandse man, Peter, tegen het lijf in Barcelona. Hij en werk, brachten haar naar Nederland waar ze inmiddels met haar man en twee kinderen woont in Den Bosch. Begon haar carrière in Nederland bij de nonnen in Vught, dus als je ooit wilde weten hoe een dergelijke non eruit zag? Meet one.

5. Henk Keilman

Hij is super-investeerder, windmolengoeroe en bekend van het tv programma ‘Dragon’s Den’. Toch moest duurzaam ondernemer Henk Keilman in oktober vorig jaar het faillissement tekenen voor zijn investeringsmaatschappij RIG Investments.

4. Piet Hein Eek

Hij werd bekend door zijn sloophouten kast, zijn eindexamen werk, en deze ging de wereld over. Maar inmiddels heeft Piet Hein een hele brede collectie met alle mogelijke producten.

3. En de Winnaar is …

Onze camjo struint feestjes af waar zakelijk en media Nederland prijzen uitdeelt. Altijd met een scherpe blik op moois en lekkers.

Zie hier voor meer afleveringen van En de Winnaar is …

2. Gerhard Hormann

Waar een tophypotheek de bom was jaren geleden, wordt aflossen de nieuwe trend. Wat dat met je doet? Luister naar het verhaal van Gerhard.

1. Mattho Mandersloot

Mattho is geslaagd aan het gymnasium, cum laude, ofwel met een gemiddelde van een 8.4. Maar zijn droom is een sportieve droom, namelijk het wereldkampioenschap Taekwondo. De zwarte band heeft ie al en ook is hij al vier maanden naar Zuid-Korea geweest om te trainen met de grootmeester Kang Shin Chul. Deze trip regelde hij dankzij crowdfunding.

Nu is hij weer terug, maar hij wil nog een keer terug naar Zuid-Korea om te vechten tussen de kampioenen. En misschien niet door zijn talent, maar door het harde werken, wordt hij kampioen in 2014, zo verkondigt hij stellig. En wat als die droom is gerealiseerd? Dan gaat hij klassieke talen studeren in Cambridge…

Boeiende gast, die Mattho, ook wel een 'one of a kind' genoemd. Respect.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!