7 Ditches TV: BusinessCribs op bezoek bij Vodafone

13 juli 2012, 13:45

In het nieuwe 7 Ditches TV programma BusinessCribs worden de meest inspirerende werkplekken van Nederland bezocht

In deze eerste aflevering zijn we op bezoek bij het nieuwe hoofdkantoor van Vodafone Nederland. Op loopafstand van het Centraal Station Amsterdam.

We praten met Nord van de Mosselaer, Content Marketing Manager, over dit nieuwe pand. Wat betekent 'Het Nieuwe Werken' in de praktijk voor de mensen van Vodafone, hoe verantwoordt Vodafone dit prachtige kantoor naar haar klanten, hoe past het in de strategie en wat is het effect tot nu toe op de mensen die bij Vodafone werken.

Neem een exclusief kijkje bij Vodafone in deze aflevering van BusinessCribs. In de volgende afleveringen bezoeken we o.a. Creative Valley in Utrecht en de prachtige kerk van reclamebureau KesselsKramer.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!