60% Nederlandse bloggers is vrouw

60% Nederlandse bloggers is vrouw

60% Nederlandse bloggers is vrouw

Paul Molenaar (Ilse Media) had gisteren een aantal prachtige Fokke & Sukke cartoons in zijn keynote-presentatie tijdens Blognomics.

De presentaties zijn inmiddels te downloaden op de weblog van Blognomics.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Wilde alleen maar zeggen dat ik je presentatie gisteren zeer interessant vond - was zelf bv. niet op de hoogte van de Blogpulse-tools. Ook je stap-voor-stap modellen zijn zeer bruikbaar en toegesneden op de praktijk. Klasse!

    geplaatst op
  • Dank voor het compliment Anne!

    geplaatst op
  • Tsja wat wil je het is het jaar van de conversatie, logisch dat het percentage vrouwen zo ligt ;) Zat vrijdag nog in de trein naast een meisje (ik schat haar 22 jaar oud) was aan het bellen met haar vriendin over een jongen die ze wel leuk vondt maar niet WOW! ik heb een half uur heerlijk kunnen afluisteren en dacht bij mijzelf, meid jij zou een weblog moeten beginnen

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.