Viral Friday: Lane Bryant Lingerie

23 april 2010, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Lane Bryant Lingerie. Volgens Lane Bryant, verkoper van kleding en lingerie voor mensen met een maatje meer, willen Fox en ABC hun commercial niet uitzenden. En ‘verboden’ commercials doen het altijd goed op internet! Op plek 2, Alice For The iPad. Met de lancering van de iPad (en zijn motion sensors) komt er een groot aantal mogelijkheden voor e-books bij. Zo ook voor Alice in Wonderland. Nike Music Shoe maakt de top 3 deze week compleet. In deze fantastische Nike Music Shoe video is een live performance te zien waarbij de schoenen worden ingezet als echte soundcontrollers!

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!