Viral Friday: Windows Phone 7 Series

26 februari 2010, 10:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Windows Phone 7 Series Features Video. Tijdens het Mobile World Congress 2010 in Barcelona vorige week onthulde Microsoft het nieuwe Windows Phone 7 Series operating system voor smartphones. Op plek 2, Nike Futebol: Mandingas. In de aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika deze zomer laat Nike het geheim van de Braziliaanse voetballers zien. Skype Is Mobile maakt de top 3 deze week compleet. Skypen kan tegenwoordig ook vanaf je mobiel en dat wordt gevierd met een campagne: 5 kunstenaars verspreid over 5 landen nemen berichten aan van Skype-gebruikers en verwerken deze in kunst.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!