E-mail creatieve tips & trends met Lisa Harmon

E-mail creatieve tips & trends met Lisa Harmon

Lisa Harmon, Director of Creative Services bij Smith-Harmon (Responsys), zegt dat e-mailmarketing design in een fase van volwassenheid is gekomen. En dat sommige bedrijven juist daarom best wat meer mogen uitproberen en experimenteren. Helemaal omdat binnenkomende e-mails voor een steeds groter gedeelte mobiel worden gelezen. Ook voor bijvoorbeeld bedrijven die leven van het creeeren van emotie, gelden andere wetten dan dat je emails moet optimaliseren voor als de images niet worden getoond in de inbox. Daar wil je misschien liever juist op de een of andere manier de creatieve spanning opbouwen, zodat ontvangers de images downloaden… Hieronder het interview:

Harmon geeft in het korte interview een 3-tal tips en vragen om huidige email creaties en copy te toetsen en eventueel te heroverwegen:

(1) What is this about?
(2) Why should I care?
(3) What do I do about it?


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.