Nieuw online forum over social media marketing

Nieuw online forum over social media marketing
, i-SCOOP
@iscoopbiz

Gisteren had ik het nog over authenticiteit en Twitter (en ik ben blij dat de meningen zo uiteenlopend zijn, we leren van elkaar). Vandaag zal ik zelf even ‘authentiek’ zijn en een initiatief aankondigen waar ik mee aan werk. En met authentiek zijn bedoel ik dat ik het netjes gevraagd heb aan Marco ;-)

To the point. De meesten van jullie kennen waarschijnlijk Ning? Indien niet: interessant om eens te bekijken. Wel, enkele bloggers hebben het initiatief genomen om een Ning community op te starten in verband met social media marketing.

Het ding heet Social Marketing Forum, is gloednieuw, mikt internationaal en heeft net geen 100 leden. De bedoeling is niet om er een ontmoetingsplaats voor zogeheten experten van te maken, er lopen er al voldoende rond die zichzelf graag die titel toe-eigenen.

Samen slimmer (of iets dergelijks)

Het is wel een community waar mensen hun opinie kunnen geven over bepaalde social media marketing topics, groepen kunnen creëren (wat denk je van ‘De Zeelandse Social Marketeers’?), blogposts kunnen doen (in het Engels) en daarbij mogen linken naar hun eigen blog (zolang het maar relevant is), evenementen kunnen toevoegen etc.

Maar het is vooral een community om van elkaar te leren in een internationale context. Onder het motto “de wereld is een dorp” en het motto “uit discussies met anderen leer je het meest”, zoals de reacties op mijn posts van gisteren en eergisteren me weer eens deden beseffen.

De community is open. Je moet je wel inschrijven maar er is niet zoiets als een ‘aanvaardingsproces’.

We zijn misschien naïef maar geloven nog steeds in zelfregulering en openheid.

Genoeg reclame. Wie zin heeft: www.socialmarketingforum.net


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Kan interessant worden. met de nadruk op 'worden'. Het ziet er nu allemaal nog wat karig uit, maargoed: It's new.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.