3 nieuwe webinars: socialmedia-analyse, Twitter Advertising en contentmarketing op LinkedIn #ADV

13 oktober 2014, 13:00

Stel al je vragen aan experts Menno Urbanus, Pieter Voogt en Jan Willem Alphenaar

Vaak zijn blogposts heel fijn om iets nieuws te leren of op de hoogte te blijven. Maar soms is het handiger, efficiënter en vooral effectiever om de expert te zien en horen. Daarom organiseren we vanuit Marketingfacts dit najaar 8 video-webinars. Op 30 oktober a.s. staan er weer 3 experts klaar in de studio om je bij te praten en al je vragen te beantwoorden, nl. Menno Urbanus die je alles vertelt over de waardevolle inzichten die je kunt halen uit socialmedia-analyse, Pieter Voogt die je uitlegt hoe je succesvol adverteert op Twitter en last but not least Jan Willem Alphenaar die jou leert alles uit je content op LinkedIn te halen.

Haal waardevolle inzichten uit socialmedia-analyse

Hoe kun je als organisatie profijt hebben van de online ervaringen die constant worden gedeeld?

Tijdens dit webinar helpt Menno Urbanus, oprichter van socialmedia-onderzoeksbureau R2 Research en expert in de online markt, met het gestructureerd verzamelen van inzichten door middel van socialmediaresearch. De basisprincipes worden uitgelegd over wat wel en niet online kan worden gemeten. Vervolgens worden er handvatten geboden om zelf slim socialmediaresearch in te zetten en hypotheses te toetsen.

Meer weten of inschrijven? Klik hier!

Hoe adverteer je succesvol op Twitter

Leer wanneer, waarom en hoe je adverteert op Twitter

Pieter Voogt, Twitter Advertising-expert, helpt vanuit onlinemarketing- en mediabureau PauwR jouw bedrijf, bureau of merk met Twitter Advertising. Hoe pak je dit zelf aan of hoe kun je een gespecialiseerd bureau hiervoor briefen? En welke plek krijgt Twitter Advertising in je mediamix?

Meer weten of inschrijven? Klik hier!

Laat je content leven op LinkedIn

Haal alles uit je content via LinkedIn

In dit webinar leert Jan Willem Alphenaar, oprichter van LinkedInpro en adviseur op het gebied van LinkedIn, je hoe je jouw doelgroep kunt bereiken met behulp van contentmarketing op LinkedIn. Je leert waar content ingezet en geplaatst kan worden en hoe deze op de juiste manier onder ogen van de doelgroep komt.

Meer weten of inschrijven? Klik hier!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!