212Amsterdam: Mobile Marketing

31 mei 2005, 03:34

Mark LewisDinsdag 14 juni is alweer de laatste 212amsterdam bijeenkomst voor de zomer (na de zomer gaan we natuurlijk gewoon door) met als spreker Mark Lewis, een succesvolle internet ondernemer uit de UK.

Op dit moment werkt Lewis samen met de top retailer Sainburry’s aan een project om alle coupons alleen nog maar op je mobiel te sturen. Dit innovatieve project heeft eerder de prestigieuze “innovation award” gewonnen van Revolution Magazine.

Mark Lewis gaat in op zijn visie op (mobiel) internet en gaat dieper in op de redenen dat Sainsburry’s, top 3 retailer in de UK, gebruik maakt van mobile couponing. Terwijl er altijd veel over mobile marketing gesproken wordt en vele initiatieven worden aangekondigd, gaat Mark juist in op de aspecten uit de praktijk die bij een grootschalige introductie komen kijken.

Als professioneel spreker heeft Mark al vele spreekbeurten gehouden, 14 juni belooft dus een succesvolle bijeenkomst te worden. Mark spreekt native Engels, de sessie wordt daarom ook in het Engels gehouden.

Tot 14 juni in Amsterdam ( 19.30, Felix Meritis)!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!