Allround Marketeer bij Tentoo

14 februari 2012, 05:37

Tentoo is in 1992 opgericht, destijds onder de naam Payroll Services, en was het eerste payrollbureau van Nederland. Tentoo verleent financiële diensten aan freelancers, flexwerkers, opdrachtgevers en ondernemers. We zijn ooit begonnen met financiële dienstverlening in de culturele en audiovisuele sector. Ons klantenbestand bestond toen uit een paar bedrijven.

Inmiddels werken we voor ruim 6500 bedrijven in alle sectoren. We zijn actief in bedrijfstakken waarin veel behoefte is aan tijdelijke werkverbanden en flexibele relaties tussen opdrachtgevers en individuele professionals. Denk aan de audiovisuele sector, de amusement- en kunstensector, maar ook aan de ICT-, advies-, en communicatiebranche. Voor meer info over Tentoo bekijk ook onze website op www.tentoo.nl

Ben jij een allround marketeer die ervaring heeft met zowel online als offline marketing? En wil jij je creatieve talent inzetten om de commerciële doelstellingen van Tentoo vorm te geven? Dan zoeken wij jou.

Wat houdt de functie voor marketeer in? Als marketeer lever je een belangrijke bijdrage aan de omzetgroei, het vergroten van de naamsbekendheid en het positioneren van Tentoo.  In deze uitdagende en afwisselende functie ben je breed inzetbaar. Als marketeer ben je o.a. verantwoordelijk voor het coördineren en uitwerken van de marketingactiviteiten voor de verschillende diensten van Tentoo. De nadruk ligt hierbij op payrolling voor opdrachtgevers. Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van marketingplannen en de correcte vertaling hiervan naar de verschillende marketinginstrumenten. Je houdt je o.a. bezig met internet marketing, social media (marketing) online PR, het schrijven en plaatsen van doelgroepgerichte advertenties, het uitvoeren van concurrentieonderzoek en klanttevredenheidsonderzoek en het coördineren en verzorgen van evenementen en beursdeelnames. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het vullen en onderhouden van de klantdatabase (CRM), het vullen en beheren van de website (CMS) en het genereren van belactiebestanden.

Afdeling Als Marketeer maak je onderdeel uit van de afdeling Marketing & Sales en rapporteer je aan de Manager Marketing & Sales. Het is een leuke, gemotiveerde en gevarieerde afdeling.

Wat vragen wij van jou als marketeer? Een afgeronde HBO-opleiding op gebied van Marketing (bijvoorbeeld HEAO-CE, HBO marketing, NIMA-A en NIMA-B). Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in B2B marketing. Je bent een denker en doener met een proactieve werkhouding. Je bent commercieel en resultaatgericht ingesteld. Je hebt pit en bent in staat om op eigen initiatief de juiste keuzes te maken, waardoor de doelen uit het afdelings- en organisatieplan verwezenlijkt worden. Je kunt verschillende projecten succesvol en gelijktijdig uitvoeren en hebt ervaring met het schrijven van (marketing) rapporten. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, kun je wervend en creatief schrijven en heb je veel kennis van online marketing.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime dienstverband
  • Standplaats: Amsterdam
  • Marktconform salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!