De leukste digitale kerstgroeten

16 december 2011, 13:12

We naderen de kerstdagen en dat betekent dat de onze digitale brievenbussen weer volstromen met allerlei kerst kaarten, video’s, apps en andere meuk. De meeste zijn saai, maar gelukkig zijn er ook genoeg personen & bedrijven die wel weten hoe het moet. Na het succes van Mangrove’s Rotje (eindelijk veilig vuurwerk afsteken!) van afgelopen jaar kan er dit jaar al bijna niemand meer winnen van het kerstgebaar Rhinofly (met o.a. Matthijs van den Broek als kerstelf). Of wel? Heb jij al een leukere, originelere of nóg grappigere kerstactie gezien? Plaats ze in de reacties!

Danny Oosterveer
Data-gedreven digital marketeer bij Datasexual

Data-gedreven digital marketeer. Resident bij Amdax en Woonduurzaam. Daarnaast vertel ik vaak als spreker over data-gedreven marketing. Auteur van het boek Data-bedreven marketing. Eén van de twee Groene Nerds.

Categorie
Tags

9 Reacties

  Lieke

  http://Www.elfyourself.com


  17 december 2011 om 05:57
  Mike van Hoenselaar

  Ik vind die van Rhinofly elk jaar heel erg goed. Heb ook dit jaar weer even geprobeerd en de echte persoonlijke touch is erg goed gedaan. Kan me alleen niet voorstellen dat Matthijs bij elke video opgebeld wordt om hem op te nemen :-).


  18 december 2011 om 08:20
  Nan

  Wat dachten we van de kerstgroet/-actie van Creaforti op Facebook?


  18 december 2011 om 14:15
  Bas

  De kerstboodschap van Wefilm over Advertising 2.0: http://www.wefilm.nl/christmas

  Have A Merry One!


  23 december 2011 om 17:09

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!