• Mobile
    wordt gesponsord door

Gesponserde Tablets: Review van Amazon’s Kindle Fire

Gesponserde Tablets: Review van Amazon’s  Kindle Fire
, Innovader
@vincente

Gratis tablets? Die zijn er nog niet, maar in de toekomst zullen we steeds vaker tablets aangeboden krijgen waar geen winst op wordt gemaakt of waar zelfs verlies op wordt gedraaid. Het verdienmodel zit dan in de specifieke content die op de tablet aangeboden wordt en waar natuurlijk wel op wordt verdiend. De Kindle Fire van Amazon.com is zo’n tablet. In Amerika te koopt voor $ 199,- en daarmee één van de meest concurrerende tablets ooit (iPad 2 = $ 499,-).

Inmiddels is de Kindle Fire inmiddels het 2e beste verkopende tablet. Alle kritiek erop lees je bij de NYtimes en review van Marco maar ik vind het een prima combinatie van een tablet met apps, web & email en een store waar je super makkelijke boeken, magazines, kranten,apps, tv shows & films kunt bestellen en consumeren.

Geen GPS & Camera, maar wel mooi scherm, flitsende userinterface, draaiend op aangepaste versie van Android voor een lage, gesponserde prijs. Nog niet hier te koop maar als de geruchten waar zijn binnen een paar maanden in Nederland. Voor de gelegenheid heb ik nog een demo via Skype gegeven aan Danny Oosterveer waarvan ik de video heb toegevoegd.


Danny Oosterveer (redactie Marketingfacts) wilde even een demo van de Kindle Fire. Hij had veel klachten gehoord over de UI van de Kindle Fire. Ik probeerde zo goed mogelijk te laten zien voor de MacBook Camera hoe de Kindle Fire werkte. Ook stelde hij nog wat vragen die veel mensen hadden (excusus voor de kwaliteit en het lawaai in de achtergrond af en toe).

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.