Marketingfacts start samenwerking met StepStone

Marketingfacts start samenwerking met StepStone

De oplettende lezer heeft het de afgelopen week al gezien: Marketingfacts Jobs, de vacaturebank van Marketingfacts, is een samenwerking gestart met vacaturebank StepStone. Door deze samenwerking biedt Marketingfacts de marketingvacatures van StepStone aan op zowel de homepage als de Marketingfacts Jobs pagina.

De reden voor deze samenwerking is eenvoudig. StepStone wil graag haar relevante bereik vergroten en werkt daarom samen met verschillende niche sites, zoals het FD, Hyped.nl en nu dus ook Marketingfacts. Bij Marketingfacts merkte we dat onze vacaturebank steeds populairder wordt en ook de meer traditionele marketingvacatures door veel lezers worden gewaardeerd. Als site staan we echter bekend als ‘online marketing’ website en dus zijn het gros van de vacatures online marketing vacatures. Dat is natuurlijk deels onze kracht, maar wij geloven dat het uitbreiden van dit aanbod op een niet irritante manier door veel lezers gewaardeerd zal worden.

De gekozen vorm is er één waarmee we de niet geïnteresseerde bezoeker zo min mogelijk lastig willen vallen, terwijl de geïnteresseerde bezoeker er profijt van heeft. Daarom hebben we ervoor gekozen geen extra widgets te maken, maar de widget waar reeds de vacatures van Marketingfacts Jobs staan een extra tabblad te geven op de homepage. Deze wisselt nu automatisch, tot je er met je muis overheen gaat zodat je wel makkelijk kan klikken.

Op de jobs pagina van Marketingfacts hebben wij een aparte widget gemaakt voor StepStone, die als vervanging is gekomen voor onze eigen vacatures. Immers was het eigenlijk niet geheel logisch dat we de functie-titels nogmaals op de pagina zetten waar ze allemaal al in het hoofdframe stonden.

Deze samenwerking is één van de nieuwe elementen die wij de komende tijd aan Marketingfacts Jobs willen toevoegen. De komende maanden en in 2012 zullen er meerdere nieuwe initiatieven ontwikkeld worden rondom ‘werken als (online) marketeer’. Uiteraard zullen we hierbij altijd de lezer proberen zoveel mogelijk centraal te zetten en zo min mogelijk irritatie bij de niet geïnteresseerde lezers op te roepen. Indien hier nog reacties, kritiek of complimenten, voor zijn vernemen wij die uiteraard graag.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.